fbpx

Terugblik op 2018

Hoe verliep het afgelopen jaar?

Jordan van Est, Managing Director van Open Circle Solutions, verteld hoe hij het afgelopen jaar vond gaan. Jordan verteld over projecten en ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Als ik terugblik op 2018 dan zijn we als bedrijf verder gegroeid op diverse onderdelen. Om te beginnen hebben we ons Sales team uitgebreid met Guy Staals die zeer veel Sales ervaring meebrengt vanuit Oracle naar Open Circle Solutions. Hierdoor hebben we ons Sales proces veel meer structuur gegeven en heeft dit een aantal mooie nieuwe klanten en leads opgeleverd, zoals Arval, Sportvisserij Nederland, Libra, en de Marine.

Voor Marketing zijn we de samenwerking met BrandFabric aangegaan. Dit heeft geleid tot een tweetal klant referenties (Bernardus Golf en BrandLoyalty voor het StorePal project), diverse blog artikelen, een nieuwe huisstijl, en momenteel leggen we de laatste hand aan de nieuwe website die begin Februari gelanceerd wordt.

We hebben ook weer een 6-tal nieuwe collega’s mogen begroeten, die onze mooie bedrijf zijn komen versterken.

Digital Labs is de innovatie tuin binnen Open Circle Solutions waar we nieuwe technologie onderzoeken naar de toepasbaarheid bij onze huidige en mogelijk nieuwe klanten. In 2018 hebben we hier oa onderzoek gedaan naar Flutter (een cross mobile ontwikkel platform). Ook hebben we een Internet of Things (IoT) onderzoek gedaan met als doen, het volgen van personen, en de route die ze hebben afgelegd. Dit onderzoek hebben we samen met Bernardus Golf getest op de nieuwe golfbaan in Cromvoirt.

In 2018 hebben we een aantal mooie projecten uitgevoerd die inmiddels live zijn, en waar we met trots op terugkijken. Een van deze projecten is het StorePal project dat we voor BrandLoyalty uitgevoerd hebben. Hier is een mooie klantreferentie voor geschreven die binnenkort op onze website gepubliceerd wordt. Een ander mooi project is het Bernardus project. Hier hebben we binnen 4 maanden een 1e versie van het Golf Management reservering systeem gerealiseerd. Met de 1e versie was het al mogelijk om het systeem te vullen met alle gegevens van de golfers die vanaf 1 juni zijn komen golfen bij Bernardus. Hiermee hebben we al veel data kunnen opbouwen waarmee we in de 2e versie nog beter en klantgerichter de golfers een onvergetelijke ervaring kunnen bieden als ze een dag komen golfen bij Bernardus. Naast deze 2 mooie projecten hebben we nog een aantal mooie projecten mogen realiseren, waarvan we jullie graag meer over vertellen op onze nieuwe website.

Ik ben zeer tevreden met de resultaten die we in 2018 met zijn allen bereikt hebben, en die we in 2019 ons verder gaan helpen om nog mooiere projecten uit te gaan voeren, op basis van innovatie technologie met nog meer enthousiaste nieuwe medewerkers. Blijf onze website volgen voor meer updates.

Jordan van Est

‹ Terug