Proost op een succesvol jaar

Zaterdag 30 november jl. beleefden we alweer onze 5e eindejaarsfeest van Open Circle Solutions. Ditmaal werd Breda aangedaan en hebben we eerst een lekker diner genuttigd in een aparte ruimte van een trendy restaurant in het centrum van Breda. We genoten van de verschillende Italiaanse gerechten en een goed glas wijn.

De bedrijfsleiders hebben nog een inspirerende speech gehouden waar terug werd gekeken op weer een succesvol jaar en vooruit werd gekeken naar het nieuwe jaar. Enkele collega’s werden nog extra in het zonnetje gezet.

Na het diner kon iedereen weer genieten van een feest waarbij op de muziek van de DJ en met een lekker cocktailtje of ander drankje in de hand de danskunsten konden worden vertoond. Na het feest werden we allemaal weer fijn afgezet bij het hotel, enkele collega’s besloten nog even de stad in te gaan wat natuurlijk heel goed mogelijk was gezien de locatie van het feest.

Aan het ontbijt werd de volgende ochtend nog even nagepraat en konden we terug kijken op wederom een geslaagd eindejaarsfeest.

Op naar het nieuwe jaar!