Achtbanen, frietjes en een beetje magie

Bij Open Circle Solutions organiseren we van tijd tot tijd leuke uitjes voor onze collega’s en hun partners. Sinds kort organiseren we ook activiteiten voor die andere belangrijke personen in het leven van onze collega’s: hun kinderen. Na een eerste editie in de dierentuin, hebben we afgelopen herfst onze collega’s met hun kroost uitgenodigd in Toverland.

Er bleek meteen ontzettend veel te doen voor de kinderen, en zelfs alle volwassenen waren enthousiast. Na een paar uurtjes in de achtbanen, bobslee, wildwaterbanen, draaimolens en nog veel meer attracties kwamen we weer samen voor een gezellige lunch. Een aantal kinderen was erg onder de indruk dat ze van ‘de baas van papa’ zomaar mochten kiezen waar ze zin in hadden en dat ze zelfs frietjes bij de lunch kregen!

Gelukkig was het weer na de lunch opgeknapt en konden we weer vol enthousiasme de magie van het park beleven. Alle favoriete attracties werden nog eens aangedaan en nog meer leuke attracties werden ontdekt. Het succes van de dag blijkt wel doordat zelfs de allerkleinsten het hebben volgehouden tot (bijna) sluitingstijd. En de groten onder ons hebben zich allemaal weer een dagje kind gevoeld!