Onze Java Unit

Ben je op zoek naar een baan waarbij je samenwerkt met leuke collega’s, die ook nog eens goed zijn in Java, Open Source en RedHat producten? Solliciteer dan op één van onze vacatures. Wil je ons eerst beter leren kennen of een keer komen kijken? Reageer dan ook; ik nodig je dan uit voor een kennismaking met een kop koffie (mag ook thee zijn).

Lees verder
Bij Open Circle Solutions, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons mooie maatwerk applicaties bij de klant willen realiseren. Ons doel is altijd; het realiseren van software waarmee echt waarde wordt toegevoegd voor de klant. Dit doen we vanuit een goed team ervaren medewerkers. Deze medewerkers bieden we een goed salaris, een bonusstructuur en lease auto. Om de werk-, privé balans goed te houden, 30 vrije dagen. En om je maximaal de ruimte te bieden, om jezelf te ontwikkelen, krijg je  €5000 opleidingsbudget per jaar zonder terug betalingsregeling en 10 studiedagen. Ik hoop je snel te ontmoeten, Michel Schilperoort (Unitmanager Java)

Technieken die wij gebruiken en beheersen

  • Java
  • Red Hat
  • JBoss EAP
  • Spring Boot
  • Bier en friet
  • Mud runs
  • Meetups
  • Teamuitjes
Word Art Java

ONZE VACATURES

  • Stagaire

Jeroen Roovers

Begin 2018 heb ik een stageopdracht uitgevoerd bij OCS, hierbij heb ik een oplossing voor positiebepaling onderzocht die werkt via een zogenaamd LoRa-netwerk. Samen met een begeleider van OCS heb ik een plan van aanpak opgesteld en deze uitgevoerd. Dankzij ervaring op R&D-gebied hebben de medewerkers van OCS mij goed ondersteund door het stellen van de juiste vragen, die mij uitlokte om steeds net iets meer te onderzoeken. Op deze manier kreeg ik de begeleiding die ik nodig had om mijn stage af te ronden. 

Lees verder
Wat mij echt opviel vanaf het eerste kennismakingsgesprek is de transparantie en openheid die OCS uitstraalt, en na de tijd die ik er heb gewerkt kan ik alleen maar concluderen dat deze uitstraling een reflectie is van hun bedrijfscultuur. OCS staat synoniem aan pragmatisme. Voor kantoorpolitiek is geen ruimte: obstakels of twijfels worden hardop benoemd en samen opgelost. Samen, want de belangrijkste kracht van OCS ligt in de mensen. Want laat ik gewoon eerlijk zijn: werk is lang niet altijd een pretje. Fijne collega’s hebben de kracht om de minder leuke dagen leuk en de leuke dagen geweldig te maken. Bij OCS interesseert men zich in elkaars werk en projecten, hieruit ontstaan waardering en suggesties om een project of oplossing nog toffer te maken. Als het even niet lukt en je wat afleiding kan gebruiken is er altijd iemand bereid om met je mee te denken of gewoon even te kletsen (of om een potje tafelvoetbal te spelen). Betrokkenheid en plezier maken zijn dan ook de eerste woorden die mij te binnen schieten wanneer ik mijn collega’s zou moeten omschrijven. Daarnaast is bijna iedere maand is wel een leuk uitje, evenement of een interessante kennissessie waaraan je kan deelnemen. Al met al kan ik terugkijken op een zeer leerzame, maar vooral ook gezellige tijd bij OCS. Jeroen is geslaagd met een 8!

Ben jij bij onze volgende bier en friet?