Onze Mobile Unit

Bij OCS hebben wij verschillende technologische competenties beschikbaar waar onze consultants in gespecialiseerd zijn. Zo is de Mobile unit een team van gespecialiseerde mobile app ontwikkelaars die ernaar streven om pixel perfect applicaties te ontwikkelen die perfect aansluiten op behoefte van de veeleisende eindgebruikers. Dit kunnen B2B, maar ook B2C applicaties zijn.  

Lees verder
Onze passie voor mobile software development hebben wij vertaald naar de mobile ontwikkelstrategie van Open Circle Solutions. Door deze strategie ontzorgen wij klanten volledig in de realisatie en het onderhoud van mobiele apps. Door slimme technologieën in te zetten, wordt gemiddeld 75% van de code hergebruikt om Apps op verschillende platformen uit te brengen. De native look & feel blijft hierbij behouden. Dit leidt tot een snellere realisatie van cross-platform apps met lagere onderhoudskosten en een betere gebruikerservaring. Google en Apple hebben veruit het grootste aandeel in het leveren van besturingssystemen voor deze mobiele markt, waarbij deze ook nog eens op talloze verschillende apparaten kunnen draaien. Deze besturingssystemen, de grote verscheidenheid aan mobiele apparaten en types leidt tot grote uitdagingen voor de mobile app ontwikkelaars van OCS.   OCS richt zich niet op een specifieke markt, dit maakt het werken binnen ons bedrijf erg divers, denk bijvoorbeeld aan een App: om revaliderende te monitoren met als doel een effectiever en sneller behandel proces te doorlopen of die het mogelijk maakt om onderhouds- of financiële processen te automatiseren/optimaliseren, met als doel geen papierwerk meer en dus snellere afhandeling, of een App die retailers helpt om bepaalde loyaliteitsprogramma’s beter onder de aandacht te krijgen bij het winkelpersoneel door het trainen en het creëren van engagement met als uiteindelijke doel meer klanten naar de desbetreffende winkels te trekken en het bevorderen van deze loyaliteitsprogramma’s.  Al onze mobile professionals zijn ingezet op dergelijke trajecten. Zo kan het zijn dat je een korte opdracht krijgt van een paar weken oplopend tot een project van enkele maanden tot maximaal een jaar. Wij streven er altijd naar om medewerkers in zetten in hun kracht daarom zijn wij altijd op zoek naar een opdracht die aansluit bij de behoefte en loopbaanambities van een medewerker. Deze ambities werken wij graag gezamenlijk uit in een ontwikkelingsplan voor de komende jaren. Zo heb jij jaarlijks de beschikking op 10 dagen die je behoort te besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling door bijvoorbeeld het volgen van een cursus met als doel het verbeteren van jouw softskills e/o technische vaardigheden.  Als mobile ontwikkelaar werk je vrijwel altijd in een multidisciplinair scrum team, wat wil zeggen dat er veel samengewerkt wordt met andere disciplines zoals testers, visual designers, back-end ontwikkelaars om zo gezamenlijk, iteratief, toe te werken naar het eindresultaat. Dit kan zijn op locatie bij de klant of op ons nieuwe kantoor in Eindhoven of een combinatie daarvan. OCS richt zich niet op de grote multinationals, maar streeft ernaar om juist die klanten en partners aan haar te verbinden waar wij echt het verschil kunnen maken door het stukje innovatie, kwaliteit en service bereidbaarheid goed naar voren te laten komen.  

-We APPgrade your service- 

Competenties die wij gebruiken en beheersen

  • Xamarin
  • .Net /C#
  • Cross platform development(Android, iOS, Windows Phone)
  • Pixel Perfect Apps
  • Borrelen
  • Tafelvoetbal
  • Pubquiz
  • Gamen

Bij OCS gaan vrijheid en verantwoordelijkheid gepaard met uitdagende projecten en veel ruimte voor zelfontplooiing. Met kennissessies, kwartaaldagen, trainingen, intervisie en natuurlijk gezellige uitjes is werken bij OCS veel meer dan enkel uren schrijven.

Jasper Gulpers

ONZE VACATURES

Heb jij een passie voor mobile software development?